Sunlight & Daylight Assessment – Hackney (N1)

Sunlight & Daylight Assessment – Hackney

SWEl have just sucessfull completed a sunlight & daylight assessment for an unusual retrofit project in Cazenove (Hackney) London.

The project invloves the install of a further two stories on top of an existing building the design is modern and well considered to reduce daylighting impacts, with a tiered design with width decreasing upwards.

The surrounding buildings were subject to considerable overshadowing prior to the development, and as such only minimal reductions in enjoyed light were acceptable.

Sunlight & Daylight reduction post project were within limits set in the relavent guidance, and as such the project with minor alterations was recommended to proceed.

Sunlight and Daylight Assessment

Leave a Reply